06 448 32 893 sasja@sasjanicolai.nl

Schrijf je boek

“Zo blij met mijn boek”

“Door haar manier van vragen en faciliteren helpt Sasja de link te leggen tussen persoonlijke drijfveren en bedrijfsdoelen.

Het belangrijkste wat ik heb geleerd, is het belang van structuur. Starten met wat ik wil delen met de wereld, en waarom, en vooral: met wie! Dat samen ordenen gaf rust en focus.

Sasja als schrijfcoach vind ik helder en rustig. Haar werkwijze is organisch, ze haakt aan, scherpt aan.

Inmiddels is mijn boek verschenen en ik ben er super blij mee. Het is ongelofelijk hoe het mij als deskundige helpt om gezien te worden.”

Marret Kramer

auteur, Schipperen is levenskunst

“Je hebt me onwijs geholpen mijn boek uit te denken.

Dankjewel.”

Monique Verdier

commissaris

Sasja’s boeken:

Voor de ondernemer en professional

Schrijf je rijk, nu te bestellen!

Voor de (aanstaande) moeder

Jij bent er, hét Kraambezoekboek

Balanceren op één been, zelfcoaching voor single moeders, uitgeverij Spectrum

Zwanger, het nieuwe handboek, uitgeverij Spectrum (11e druk, meer dan 30.000 exemplaren verkocht)

Voor elke ondernemer die toe is aan een boek

Je boek schrijven heeft ongelofelijk veel waarde voor jouzelf én je bedrijf. Vind jij het lastig om structuur aan te brengen in je boek? Heb je veel informatie maar kom je niet verder? Als ervaren schrijfmentor help ik je graag, mail me even.

Sasja Nicolai

schrijver, Schrijf je rijk

“Door mijn boek ben ik nu de deskundige”

“Je weet niet waar je moet beginnen. Dan is het fijn dat er iemand naast je staat en de goede vragen stelt. Ik heb het heel prettig gevonden om samen te werken met Sasja.

Als je één keer een goede inhoudsopgave hebt, kun je makkelijker verder. Ik raad andere ondernemers schrijfcoaching aan. Je werkt sneller en kunt ontdekken wat de manier is die bij jou past.”

“Ik ben heel blij en trots met het resultaat, het is als een kind van je. Al heel snel heb ik een uitgever gevonden. Door het boek ben ik nu echt de deskundige op mijn terrein.”

Carla de Ruiter

auteur, Pionierend leiderschap

Schrijf je rijk het boek

Alvast meer lezen? Bestel mijn boek!

Schrijven verrijkt. Als het je lukt om wat je in je hoofd hebt op papier te zetten, dan voel je je gelukkig. Als je schrijvend focus aanbrengt, dan bereik je eerder je dromen en doelen. Ook kun je die 26 letters inzetten om anderen je professionaliteit te laten zien. Met de juiste woorden trek je mensen aan die met jou willen werken, iets van je willen leren of bij je willen kopen. In dit boek leer je wat elke lezer wil weten.