06 448 32 893 sasja@sasjanicolai.nl
Ik help opdrachtgevers met:

Een communicatieplan – Van A tot Z. Of op basis van een bestaand concept dat nog wat aandacht verdient. 

Een nieuwe tijdschriftformule – Een fusie, een jubileum of een belangrijk event: een (eenmalig) magazine wordt ervaren als cadeautje en zorgt voor verbinding met medewerkers én klanten.

Eindredactie – Er ligt wel een rapport, een artikel of een webtekst, maar  niet iets dat veel indruk zal maken bij de lezer.

Blog/voorwoord/column – Je bent gevraagd een blog te schrijven. Leuk! Je hebt ideeën genoeg maar het komt nu eigenlijk slecht uit en de deadline nadert.

Boekconcept – Je hebt al heel lang een boekidee in je hoofd en dat moet er nu maar eens uit. Samen maken we een inhoudsplan en onderzoeken we uitgeefmogelijkheden.

Snel beter schrijven – Je kunt best leuk schrijven, maar het kost zoveel tijd en je bent niet echt blij met het resultaat. Als schrijfcoach werk ik een-op-een. Met mijn directe feedback, precies op maat, groeit niet alleen je schrijfvaardigheid maar ook je zelfvertrouwen.

 

 Dit kun je van me verwachten:

 1. Samen halen we die deadline wél.
 2. Samen zorgen we voor een eindresultaat dat je trots durft te delen.
 3. Na onze samenwerking ligt er een aantrekkelijk concept, met lekkere koppen, een soepele inhoud en teksten die er om vragen gelezen te worden.

v

Mijn missie

“Laten we het goed hebben met elkaar”

Mensen die elkaar begrijpen, komen samen verder. Goede communicatie is van vitaal belang voor een mooie wereld.

Ik studeerde antropologie omdat menselijk gedrag mij fascineert en Nederlands. Ik werkte bij een uitgeverij totdat ik in 1995 als zelfstandige begon.

Vrouwen verdienen meer

Veel vakvrouwen zijn te weinig zichtbaar en hebben daardoor te weinig werk of krijgen te weinig betaald. Met  Schrijf je rijk help ik hen zich meer te laten zien en zo de klanten te krijgen die ze verdienen.

Secret pleasure

Op verhaal komen in kleine huisjes, bijvoorbeeld in Friesland of Italië.

 

 

 

 

 

 

Samenwerken

Reacties van opdrachtgevers:
 • “Deskundig, flexibel en origineel”
  • “Een wonder dat je uit die warboel zo’n goed stuk hebt kunnen destilleren.”
  • “Wat een geweldig communicatieplan en zó snel. Wat fijn dat er mensen zijn zoals jij.”
  • “Ik ben heel blij met jou in mijn team.”
  • “Je bent echt een top copy writer.”

Netwerk

Met veel plezier ben ik sinds de oprichting in 2009 lid van Redactieprofs, een exclusief netwerk van ervaren tekstschrijvers.

Ik ben al jaren overtuigd Soroptimist. Met 75.000 Soroptimisten in 133 landen laten we zien hoe vrouwen elkaar wereldwijd kunnen versterken.