06 448 32 893 sasja@sasjanicolai.nl

We schrijven allemaal zoveel.

Schrijvers uiteraard, maar ook de psycholoog, HR-deskundige, de coach of trainer. Als kennisondernemer breng je elke dag en ook nog eens een groot deel van de uren van die dag door achter de laptop. Voor het schrijven van e-mails aan relaties, artikelen, memo’s, offertes,  berichten op social media.  

En als je het schrijven voor je werk wat serieuzer aanpakt ook nog artikelen voor vakbladen of interne bladen, nieuwsbrieven, blogs, teksten voor je website of die van je werkgever, nieuwsbrieven.  

Ook met maar één lezer kunnen een paar woorden groot effect hebben. Die precies passende offerte, de uitnodiging op het juiste moment, het artikel van jouw hand. Ze kunnen je veel brengen: de klant die je zo graag wilde, een relatie voor het leven, de werkkring waarin je helemaal tot bloei komt.  

Elke tekst die je schrijft, kan je leven beslissend beïnvloeden. En al die teksten samen – alles wat je verstuurt, post of deelt – bepalen je imago.   

Schrijven is een unieke techniek

Je combineert je gevoel, ervaring en kennis. Je legt verbinding met anderen en juist vanuit die verbinding ontstaat de rijkdom. Ik daag je daarom uit dat schrijven van je maar eens serieus te gaan nemen.

Meer lezen? Dat kan in Schrijf je rijk – de eeuwenoude strategie die nog altijd werkt. Te koop in elke online boekhandel en te bestellen in elke stenen boekhandel.