06 448 32 893 sasja@sasjanicolai.nl

Sasja wint prijs

Henri Sijthoff prijs 2020

‘Schouder aan schouder’, het jaarverslag van Swinkels Family Brewers  2020 waarvoor ik de tekst verzorgde, won de Henri Sijthoff prijs 2020!

Uit het juryrapport:

Een verfrissend verslag. Hier is duidelijk dat duurzaamheid in het dna van het bedrijf zit. Boeiend is het om te lezen hoe het bedrijf omgaat met het alcoholgebruik en hoe het denkt met investeringen groener uit de coronacrisis te komen. Er is aandacht voor duurzaamheid in de keten. Een driejarig overzicht is opgenomen over kerncijfers ten aanzien van duurzaamheid.

Het voorwoord van de ceo en cfo omvat een breed palet aan onderwerpen. Bij het verhaal over strategie staat een mooi overzicht met focus en ambities, met daarin ook de status per 2020. Slecht nieuws en uitdagingen komen redelijk uitgebreid aan bod.

Het bestuursverslag leest als een realistisch verhaal waarin gepaste aandacht is voor de coronapandemie. 

Het verslag leest prettig en is in begrijpelijk Nederlands geschreven.

Lees meer:

Met grote dank aan….

 

 

"Betere communicatie zorgt voor meer begrip voor elkaar"

Komt goed! is het motto van Sasja. En dat komt het zeker als u haar inschakelt. Haar geheim? De ideale mix van kennis en ervaring, passie en betrokkenheid. Gecombineerd met een prettige persoonlijkheid en tomeloze inzet. Met een frisse, kritische blik en een originele invalshoek weet zij feilloos de juiste snaar te raken. Al na de eerste opdracht weet u het zeker: dat komt goed!”

Saskia Broman

directeur, Thomas en Broman